+31 (0)630 800 111 info@autobedrijfleerdam.nl

Voor al uw occasions naar Autobedrijf van Leerdam

Bij Autobedrijf willen wij degelijkheid bieden voor een eerlijke prijs als het om een occasion gaat. De aankoop van een occasion ontstaat meestal na de juiste klik. Autobedrijf van Leerdam is jong en dynamisch die hard zijn best doet om een uitstekende naam op te bouwen. In onze showroom aan de Energieweg 1 in Leerdam staat een diversiteit aan occasions, van onder tot boven gecontroleerd door onszelf en onze servicepartner. De mooiste auto’s, de beste deal. Daar staat Autobedrijf van Leerdam voor!

Ontdek onze occasions

Om u alvast te oriënteren kunt u op onze website of op marktplaats ons gehele occasionaanbod bekijken. Alle occasions zijn overzichtelijk in beeld gebracht. De foto’s zijn prachtig, maar in het ‘echt’ zijn onze auto’s nog mooier! Een auto moet je zien, voelen en natuurlijk proberen. Kom eens kijken bij Autobedrijf van Leerdam, kom persoonlijk kennismaken. Dat is de eerste stap op weg naar een prachtige occasion.

Een passende auto voor elk budget

Voor ieder budget proberen wij een passende occasion aan te bieden. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Daarbij kunt u rekenen op goed advies onder het genot van koffie of thee. Bij Autobedrijf van Leerdam komt u niet voor verrassingen te staan. Wij maken duidelijke afspraken en zetten deze vast. Staat uw auto er niet tussen? Geen paniek! Geef het ons door en wij bieden u de juiste occasion aan!

Flexibiliteit

Tijd is relevanter dan ooit! Wij stellen ons hierdoor flexibel op waardoor wij u op afspraak kunnen ontvangen op het moment dat het u uitkomt. Dit kan in het weekend maar ook in de avond.